lördag 27 mars 2010

Lördag

Just nu regnar det ute. De lätta regndropparna slår mot fönstret, och blundar man känns det mycket väl som sommar. Vårtecknen börjar hopa sig, så alldeles snart kanske det äntligen vår på riktigt. Regn och lera, små nyfödda lamm som skriker i fäxet, isfritt på vägen, och nu är det snart påsk. Jag har plockat fram alla gula saker jag kan åstadkomma i mina gömmor. På Edsbyns museum har de nu en utställning jag måste se, det är samlare som ställer ut sina saker, och en samling består av porslin. Jag skulle absolut kunna ha en egen utställning med alla mina genom åren ihopsamlade saker, minst!
Igår var jag på praktiken följa med till UF-mässa (Unga Företagare). Det var riktigt kul att få se hur många härliga företagsamma ungdomar det finns!
Idag har jag sedvanligt melodikryssat. Sen kurade jag under en filt med en gammal bok, "All jordens fröjd" av Margit Söderholm. Dagens boktips för dig som tycker om kärlekshistorier! Den här utspelar sig i Hälsingland för 200 år sen. Det är andra gången jag läser den, bra böcker tåls att läsas flera gånger.

Inga kommentarer: